tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pieni yritys ihan pilvessä

Kramissa on nyt 3, toukokuussa 4 tietoteknisesti perusjamppaa naista. Meillä on käytössä Office365 meileineen, ryhmätyötiloineen ja muine apuvälineineen. Pikaisiin viestimistarpeisiin käytämme Lynciä ja luovaan pallotteluun Yammeria - joka kaikeksi onneksi integroituu pian ryhmätyöskentelymme osaksi. Sitten olisi vielä Dynamics CRM:n käyttöönotto plus vähän videotyökalun ja kyselysoftan parsimista prosessiin. Eipä jää bisnes ainakaan välineistä kiinni.

Kun joskus lähiaikoina on löydetty omaan työhön sopiva työnkulku, pitäisi vielä rakentaa aktiivinen viestintä. Kotisivut ovat kesken, Twitter-hapatus on aloitettu, LinkedIn-profiilit ovat kuosissa. LinkedInissä on oma verkostoitumisryhmämme, joka toteuttaa toimintaansa myös oikeassa elämässä. Ja lopulta, kaiken tämän kruunaa ikuisuuskysymys: miten minä organisoin työni näkyvät palat näihin työkaluihin ja kanaviin,jotka siihen on tarjolla?

Ei ole kyse iiteestä, ei somesta eikä digistä. On kyse ihmisistä. Sinne me nyt sit opetellaan naputtelemaan ja tallentamaan. Eikä aina muisteta, mutta halutaan oppia ja vähän rutinoituakin. Se on tärkeintä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti